100 happy days 44-50

Vandaag is dag 50, ik ben al op de helft! Joh, eitje dit!
Hier volgt de afgelopen week!

image

Maandag – dag 44
Ik was  de hele dag bij het revalidatiecentrum en kreeg onder andere EMDR. Daarover kon je afgelopen woensdag meer lezen.

image

Dinsdag – dag 45
Er stond schilderen op het programma op mijn vrijwilligerswerk en omdat er niet zo veel cliënten waren konden we zelf ook aan de slag.  Ik had het linker plaatje in mijn hoofd, rechts was mijn creatie. Nog even oefenen, haha.

image

Woensdag – dag 46
Pizza met regenwormen. Turkse pizza eten en mijn vriend inmaken met Regenwormen. Hoe kan dat niet het leukste moment van de dag zijn? Ik verlies normaal altijd

image

Donderdag – dag 47
Een date met mijn vriendinnen!  Ik ken ze van het HBO en dit was de eerste keer in een jaar dat we compleet waren! We zagen elkaar tussendoor en spreken elkaar vaak maar met z’n vijven bij elkaar was dus al veel te lang geleden.

image

Vrijdag – dag 48
We gingen naar de sportschool waar ik even lekker aan de Kinesis ging hangen. Daarna hadden we allebei zo’n zin in sushi dat we maar een bak zijn gaan halen.

image

Zaterdag – dag 49
Tien kilometer gefietst over een prachtig fietspad langs het water.  Ik houd zo van de omgeving hier!
Op de terugweg via de supermarkt zodat we lekker uitgebreid konden eten samen.

image

Zondag – dag 50
Wat een lekker weertje! De serre deuren helemaal open met dit als uitzicht. Wat wil een mens nog meer?

Komende week wordt het lastig om  momenten uitkiezen want er staan zoveel fijne dagen op het programma!  Maar dat zien jullie zondag. Ik hoop dat jullie week net zo tof wordt!

Laat hier een reactie achter