100 happy days: eindevaluatie

Dus. Op 30 maart begon ik heel fanatiek aan de 100 happy days en zoals jullie wellicht gemerkt hebben was het ineens afgelopen met de updates. Tijd voor een evaluatie. 

Nummer 1, 30 maart

De challenge bleek voor mij een hele leuke manier om te letten op de fijne dingen in het leven. Hier was ik wel aan toe en ik had er dan ook echt zin in. Het terug kijken van alle foto’s maakte me vrolijk en ik scroll nu nog regelmatig door mijn Instagram heen.

nummer 36, 4 mei

nummer 48, 16 mei

nummer 61, 29 mei

Waar ging het mis? 
Niet al mijn favoriete momenten waren vast te leggen op foto. Zo lig ik regelmatig in een deuk om Nori die echt niet lang genoeg stil zit voor een foto of was mijn moment soms dagen achter elkaar hetzelfde, bijvoorbeeld een fijne (elke dag dezelfde) wandeling. Of het was een WhatsApp gesprek met een vriendin, lang natafelen met mijn vriend of een mooi moment tijdens mijn vrijwilligerswerk. 
Van die momenten was ik me na 74 dagen foto’s maken echter wel heel erg bewust. Ik deelde ze ook met mijn naaste omgeving en maakte ook nog regelmatig foto’s. Zonder de hashtags.

Nummer 74, de laatste. 11 juni

Mislukt?
Je zou kunnen zeggen dat mijn challenge is mislukt maar wat mij betreft is hij kei hard geslaagd. Ik kan elke dag minstens één fijn moment noemen en daar ging het me om. Die foto’s zijn een leuke herinnering maar waren niet het onderliggende doel. Ik vind het jammer dat ik er niet exact 100 achter elkaar met hashtag heb gepost, misschien doe ik ooit nog een poging of maak ik het af. Maar ik ben tevreden!

Volg me op instagram!

2 comments

Laat hier een reactie achter