Hoi, wie ben jij?

image

Hallo, ik ben Elaine. Voor de meeste van jullie geen onbekende. Mijn blog is aan het groeien. Ik zie het aan de bezoekersaantallen, die ik heel af en toe bekijk. Ik heb voor het eerst een product gekregen om te reviewen en aan de reacties zie ik dat het niet alleen maar bekenden zijn die lezen.

Ik ben razend benieuwd wie er allemaal meelezen en wil jullie dan ook allemaal uitnodigen om hieronder een reactie te plaatsen en me iets over jezelf te vertellen. Ook als je wel een bekende van me bent, laat van je horen!

This entry was posted in Random.

2 comments

  1. ziensjen says:

    Allereerst: wat een mooie foto! Ik volg jouw blog nu een paar maanden, volgens mij nadat jij bij mij een reactie had achtergelaten op een blogpost over chronische rugpijn. Ik ben Zina, 23 jaar (BIJNA 24, haha) en woon in Enschede samen met mijn vriend en onze lieve kitties. Op dit moment studeer ik maatschappelijk werk en dienstverlening en ben ik net over naar het derde jaar. In mijn vrije tijd probeer ik veel te lezen, al lukt dat niet altijd even goed want ik maak er te weinig tijd voor. Ik blog nu bijna twee jaar, de ene periode wat meer dan de andere maar ik vind het wel nog steeds super leuk. Ik probeer zo positief mogelijk in het leven te staan en dat ook uit te dragen via mijn blog, want met klagen schiet je niets op. Wat ik leuk vind aan jouw blog is dat het positief, maar ook realistisch is. Eerlijk. En leuk dat ik dingen uit mijn opleiding herken in jouw blogjes. X

Laat hier een reactie achter