Superwoman motivatie!

Hoi!

Ik leef nog! Hoewel ik de hele week met griep thuis heb gezeten. En het gekke was, ik vond het stom. Natuurlijk, de griep hebben is altijd stom maar lekker thuis zitten was toch een soort hobby geworden, na al die jaren. Afgelopen week raakte ik echter gefrustreerd en met name vanwege het feit dat ik niet kon sporten. Niet in de sportschool, niet fietsen en door het slechte weer vaak niet eens wandelen. Als je me dat een jaar geleden had verteld… Het weer werd beter dus ging ik ook weer naar buiten en inmiddels ben ik lekker aan het opknappen. Vandaag stapte ik op de fiets om een fijn rondje te maken met mijn vriend en potverdorie zeg! Ik was duidelijk ziek. Mijn conditie heeft flink moeten inleveren, fietsen en praten tegelijk was ineens weer een uitdaging en na 12 km (en een ijsje) was ik weer goed uitgeput. Frustrerend!! Nu moet ik mijn best doen om niet gedemotiveerd te raken en te geloven dat ik zo weer ben hersteld als ik weer ga sporten. Laten we het hopen…

Om mezelf en jullie te motiveren deel ik hier een filmpje van Superwoman. Voor wie haar niet kent, Superwoman a.k.a. Lilly Singh is een Canadees/Indiase YouTube ster. Met ruim drie miljoen abonnees op haar kanaal kun je gerust zeggen dat ze één van de grootste YouTubers ter wereld is. Ze maakt hele grappige filmpjes en af en toe komt er een inspirerende tussendoor. En die vind ik het leukst. In juni zette ze een nieuwe online die ik jullie niet wil onthouden. Ze praat ongelofelijk snel Engels, maar ik raad jullie aan om te kijken. Hij duurt slechts vijf minuutjes. Klik op de foto om het filmpje te bekijken.

superwomanIk heb een paar drukke dagen voor de boeg (uitzieken? Ik? Pff..) maar heb een hele lijst met titels voor blogs die heel graag geschreven willen worden. So stay tuned en tot snel!

One comment

Laat hier een reactie achter