What’s been going on?

Hallo!
Het is bijna gênant hoe lang ik niet heb geblogd. Ongelofelijk!
birthday
Vandaag ben ik jarig en dat lijkt me een mooi moment om het bloggen weer op te pakken. Ben ik de enige bij wie haar verjaardag ook een moment is voor goede voornemens? Bloggen staat hoog op mijn lijstje, niet op de laatste plaats doordat er grote veranderingen voor de deur staan!Ik ga dit allemaal niet in één blog proppen dus de komende tijd praat ik jullie rustig bij over what’s been going on.

Mijn verjaardag vond ik ook een goede reden voor een dagje vrij, dus ik doe het lekker rustig aan. Vanavond ga ik gezellig uit eten met mijn ouders en schoonouders. Heerlijk!

Bedankt aan alle mensen die ondanks de stilte mijn Facebook pagina bleven liken en me gingen volgen via Bloglovin. Dat doet de mens goed!

This entry was posted in Random.

One comment

Laat hier een reactie achter