iel1

Hallo, aangenaam.

Iel1 → Ieleen → Elaine.

Na jarenlang een knipperlichtrelatie te hebben onderhouden met bloggen, en na jaren jeukende vingers, heb ik weer een miniplekje op het internet geclaimd.  Welkom, op mijn persoonlijke blog.

28 jaar geleden werd ik geboren in een klein dorp in de Achterhoek en na 4 jaar studeren in de grote stad woon ik nu samen met mijn vriend weer bovenop mijn roots. Nou ja, de helft van mijn roots want de andere helft ligt aan de overkant van de Noordzee.

Wegens chronische pijnklachten door scoliose verliepen die 4 jaar in de grote stad niet geheel volgens plan en keerde ik zonder diploma huiswaarts. Om herhaling van dit soort taferelen te voorkomen ben ik sinds mei 2013 aan het revalideren. Ik volgde een intensief re-integratieprogramma en werk in de leukste ijssalon van de Achterhoek.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan creatieve zaken zoals DIY, nagellak, koken, musical en schrijven. Mijn vriend en ik delen een onuitputbare liefde voor bordspellen en die liggen dan ook dagelijks op tafel.

Ik ben geen psycholoog. Geen hardloopjunkie. Geen yoga-goeroe en ook geen chef-kok. Maar in 2013 stond mijn leven op z’n kop en in 2014 vielen veel stukjes op hun plek. In 2015 probeer ik dit nieuwe leven vast te houden.  Met belangrijke psychologische inzichten. Met beweging, met ontspanning en met gezond eten. Deze blog wordt voor mij een soort dagboek met alle lessen en veel zaken die mij vrolijk maken. Een terugvalpreventieplan 2.0. En wie weet kan ik onderweg iemand inspireren of motiveren door het met de hele wereld te delen.

Laat hier een reactie achter

%d bloggers like this: